748 Biposto

Den flotteste motorcykel - overhovedet nogensinde - blev købt brugt i maj måned 2003. Karsten, som købte den i 2001, havde kørt hele 400 km på den, inden jeg fik handlet den fra ham.

748afhenthvidovre.jpg

748afghvidovre.jpgHer er formaliteterne på plads og den bekymrede Karsten må overlade nøglerne til den nye ejer.

Herefter fra Hvidovre til Odense en forholdsvis kølig dag i maj.

748'eren fik lov at stå et års tid uden nummerplader. Jeg skulle lige have solgt min 900'er for at skrabe sammen til registreringsafgiften.

Selvom det ikke blev til megen kørsel det første års tid, hindrede det dog ikke at skønheden straks måtte tilpasses og ændres ift. den nye ejers skøre indfald.

748saede.jpg Første ændring bestod af Termignoni lydpotter med lidt mere gennemgang. Jeg fik også byttet mig til et sæt elektropolerede afgangsrør - oorrvjr, de var flotte. Ombygning til Monoposto - enkeltmandssæde og ud med de bageste forhvilere. En lille carbonhugger (bagskærm) blev også monteret.

Siden er nye 5-egerede hjul anskaffet, topkåben måtte også udstyres med et hvidt felt. Indfarvede røde spejle, og yderligere en del, ja - faktisk temmelig mange, carbonstumper. Status 2011 ses her.

 I 2014 blev undervognen opdateret med fuld Öhlins både for og bag. Forgaflen var et flere måneders projekt og blev først klar i løbet af vinteren.