Fotoalbummet

Fotoalbummet indeholder alene billeder relateret til den store Skovsgaard-familie, med udgangspunkt i slagterforretningen i Gudme.

Oktober 2015

Albummet er udvidet med en masse sorthvide billeder fra Jørgine og Marius' gamle fotoalbums, desværre ikke alle i lige god stand. Årstalsangivelserne er kun retningsgivende og i mange tilfælde baseret på gætteri.

April 2013

Tove supplerer med fine gamle sort-hvide billeder af forældre og bedsteforældre.

September 2011

Billederne fra den solrige familieweekend ved Skælskør er nu tilgængelige. Denne gang med deltagere fra den New Zealandske del af familien. Hils på Judith og Lou Smil

20. februar 2010

Under fredagens hyggelige sammenkomst hos Helle og Finn, brugte Helle og jeg lidt tid på at gætte årstal på Ellys billeder. Og de er nu tilgængelige for alle i Gudme-albummet.

Tak Elly, det er bare hyggeligt med disse billeder fra halvtredserne og tredserne :) .

18. januar 2010

Efter anskaffelse af en ny og umådelig effektiv scanner er der igen kommet gang i udvidelsen af familiealbummet. Og denne gang med fokus på den historiske afdeling, slagterforretningen i Gudme - de yngre i familien vil nok nærmere benævne det som arkæologiske udgravninger. I efteråret fik vi fingre i nogle af Helle og Finns motiver fra haven i Gudme. Masser af hyggelige grillmotiver iført 70'er tøj.

Der er mere på vej, i og med de tidligere omtalte billeder fra Elly netop er dukket op. Det bliver morsomt at komme i gang med at digitalisere disse